Ulkotuolit

Näytetään kaikki 15 tulosta

Tyylikkäät ja mukavat ulkotuolit saavat asiakkaat viihtymään

ulkotuolit

ulkotuolit

Kesän ja lämmön viimein saavuttua, täyttyvät ravintoloiden ja kahviloiden terassit auringosta nauttivista, nälkäisistä ja janoisista asiakkaista. Toiset lähtevät asiasta tehden paistattelemaan päivää kantapaikan herkkujen äärelle, ja toiset pysähtyvät hetken mielijohteesta lasilliselle tai parille. Kaunis, houkutteleva ja teemaan sopiva sisustus on nykyään itsestäänselvyys ravintola-alalla, ja kahviloihin tullaan pitkienkin matkojen päästä ihastelemaan teeman mukaisia, yksityiskohtaisia sisustuksia, ja runsasta silmänruokaa. Myös terassin, ja sen kalusteiden täytyy näyttää riittävän mukavilta ja houkuttelevilta, jotta asiakkaat kiinnostuvat ja viihtyvät. Terasseilla tärkein kaluste ovat ulkotuolit, joissa on oltava hyvä ja mukava istua, jotta asiakkaat tulevat tilanneeksi vielä toisen, tai kolmannenkin juoman.

Ulkotuolin valinta ei ole vähäpätöinen asia

Hyvät ja oikeanlaiset ulkotuolit kannattaa valita tarkkaan. Niiden on tietysti näytettävä tyylikkäiltä, ja paikan tyyliin sopivilta. Ulkotuolien on oltava tukevia, ja mielellään mahdollisimman sään kestäviä, sillä Suomen kesä voi olla mitä tahansa räntäsateen ja superhelteen välillä. Erittäin tärkeä ominaisuus on myös se, että kahvilan tai ravintolan ulkotuolit on helppo puhdistaa. Mutta kaikkein tärkein tuolin ominaisuus on sen istuinmukavuus. Huonossa tuolissa on hankala löytää mukavaa asentoa, ja selkälihaksia alkaa särkeä yllättävän nopeasti. Terassihetken on tarkoitus olla rentouttava piipahdus kiireen keskellä, tai mukavaa ajanviettoa ystävien kanssa. Mikään ei häiritse iloista tunnelmaa enemmän, kuin epämukava istuma-asento huonosti suunnitellussa tuolissa.

Ravintolakalusteet Heti – luotettava ja monipuolinen huonekalutoimittaja
Ravintolakalusteet Heti on Ruotsissa toimiva, laadukas ja luotettava huonekalutoimittaja, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman ulkotuoleja, sekä muita uusia kahvila- ja ravintolahuonekaluja. Valikoimaan kuuluvat laadukkaat ja erittäin edulliset Ulkopöydät, Pinottavat tuolit, Muovituolit, sekä muut huonekalut esimerkiksi kokous- ja konferenssihuoneisiin, hotelleihin ja lounge -tiloihin. Yrityksen palvelu on ystävällistä, nopeaa ja sujuvaa, ja tilaukset toimitetaan nopeasti. Tarvitsitpa sitten muutaman lisätuolin täydentämään kesäisiä puutarhajuhlia, tai useamman sadan kappaleen suurtoimituksen ulkotuoleja avattavan rantaravintolan terassille, onnistuu tilaus aivan yhtä nopeasti ja sujuvasti.

Internetsivut ovat selkeät, ja valikoimaan voi tutustua hyvälaatuisten kuvien avulla hyvin kattavasti. Huonekalut tilataan nettikaupan kautta, ja ne toimitetaan suoraan haluttuun osoitteeseen ilman erillisiä toimituskuluja. Asiakkaiden käytössä on ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, jonka tavoittaa joko puhelimitse tai sähköpostilla. Ravintolakalusteet Hetiin nettisivuilla voi hyödyntää erilaisia vaihtuvia kampanjoita, sekä hyviä valmiita tarjouksia, tai vaihtoehtoisesti pyytää asiakaspalvelun kautta tapauskohtaisen, juuri itselle räätälöidyn tarjouksen tarpeisiinsa liittyen.

Valikoimassa on esimerkiksi suuri määrä eri tyylisiä ja -värisiä ulkotuoleja, joten sopiva vaihtoehto löytyy niin perinteisen, ranskalaistyylisen kahvilan, kuin modernin mehubaarinkin terassille. Joissakin malleissa on myös useampia värivaihtoehtoja, jotta asiakas löytäisi mahdollisimman sopivan tuotteen.

Ravintolakalusteet Heti on suurimpia ja suosituimpia toimijoita alallaan, ja tuotteet ovat edullisesta hinnasta huolimatta erittäin laadukkaita. Kaikille myymilleen tuotteille Ravintolakalusteet Heti myöntää kolmen vuoden takuun.