Juhla tuolit / Tuolit juhliin ja bankettiin

Näytetään kaikki 3 tulosta

Kauniit juhla tuolit elämän erityisiin hetkiin

juhla tuolit

juhla tuolit

Monet ravintolat ja hotellit saavat säännöllisesti asiakkailta tiedusteluja mahdollisuudesta varata tai vuokrata tiloja pienempiä tai suurempia juhlia, tai jotakin muuta erityistä yksityistilaisuutta varten. Harvalla ihmisellä on mahdollisuus järjestää kotonaan isoja juhlia, ja niinpä häät, syntymäpäivät tai muut juhlat on kätevää järjestää ravintolan tai hotellin salissa, muussa juhlatilassa tai erillisessä kabinetissa. Jokaisen ravitsemusliikeyrittäjän kannattaakin siis varautua siihen, että tarvittaessa käytössä on riittävä määrä vuokrattavaan juhlatilaan sopivia tuoleja.

Kaikkein toimivin juhlatilan tuoli on kaunis, juhlava, sekä tilan tunnelmaan ja tyyliin sopiva. Suurimmat odotukset kohdistuvat kuitenkin juhlatuolin ergonomiaan ja mukavuuteen. Upeisiin hääjuhliin tai hienoille 50-vuotispäiville kutsuttuja vieraita odottaa hauska ja ikimuistoinen ilta iloisissa tunnelmissa seurustellen, ja monia ruokalajeja nauttien. Tuolissa istuen saattaa vierähtää pitkä aika, jopa neljä tai viisikin tuntia. Tällaiset olosuhteet asettavat paljon vaatimuksia tuoleille, sillä epämukavassa tuolissa hyvän asennon loputon etsiminen on omiaan latistamaan juhlamieltä ja vieraiden viihtymistä. Illan edetessä juhlavieraat usein rentoutuvat, ja käyvät ruokalajien välillä kävelemässä ja jaloittelemassa. Kierreltyään ympäriinsä juttelemassa vanhojen tuttujen kanssa, ja tutustumassa uusiin ihmisiin, on omalle nimikoiduille paikoille kierroksen jälkeen mukava palata, kun siellä odottavat miellyttävät ja hyvin suunnitellut juhla tuolit.

Kaunis ja mukava istuin tekee juhlan

Tarjoamme upean valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä, eri mallisia ja -värisiä juhlatuoleja erilaisiin tiloihin ja tilanteisiin. Istuinpäällisen materiaalivaihtoehtoina ovat aina tyylikäs nahka, tai juhlava ja klassinen sametti, mutta modernimpaa otetta kaipaaville valikoimasta löytyy myös yksinkertaisempia ja ilmavampia vaihtoehtoja. Tarjoamamme juhla tuolit ovat kestäviä ja ergonomisia, niissä on mukava istua, ja kaunis muotoilu tuo osaltaan tilaan ja tunnelmaan pientä, olennaista extraa. Juhla tuolit ovat myös helposti siirreltäviä ja liikuteltavia paikasta toiseen. Tilaukset toimitetaan perille nopeasti ja luotettavasti. Kaikilla tuotteillamme on kolmen vuoden takuu.

Sekä yksityis- että yritysasiakkaat ovat meille tervetulleita. Olitpa sitten tyttären ylioppilasjuhlia suunnitteleva perheenäiti, juhlapalvelua pyörittävä yksityisyrittäjä, tai suuren kongressihotellin omistaja, meiltä löydät juhlaasi kaikki tarpeelliset huonekalut. Valitse tarjonnastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat juhla tuolit, jotka yhdessä muiden juhlatilan somisteiden kuten kukkien, kynttilöiden ja pöytäliinojen kanssa luovat toivomasi tunnelman. Muiden huonekalujen lisäksi löydät verkkokaupastamme myös erilaiset taittopöydät, jotka toimivat juhlissa esimerkiksi kätevinä sivu- tai noutopöytinä, ja jotka on helppo juhlien välillä taittaa kasaan, ja varastoida pienissäkin tiloissa.

Tutustu nettisivujemme upeisiin, ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin, tai pyydä juuri sinun tarpeisiisi räätälöity tarjous. Olemme ilolla mukana auttamassa elämäsi upeimman ja ikimuistoisimman illan järjestelyissä. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökuntamme on tavoitettavissa helposti niin puhelimitse kuin sähköpostillakin, mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteisiin tai tilaamiseen liittyen. Erityisiä valttejamme ovat laadukkaat, mutta edulliset tuotteet, nopea palvelu ja toimitus, helposti tavoitettava asiakaspalvelu sekä asiakkaan turvaksi pitkä takuuaika.

Juhla tuolit, Tuolit juhliin ja bankettiin.