Ravintolatuolit

Näytetään tulokset 1–20 / 31

Ravintolatuolit tuovat tunnelmaa

ravintolatuolit

ravintolatuolit

Ravintolatuolit ovat tärkein osa ravintolan sisustusta, eikä mikään muu vaikuta asiakkaiden ravintolakokemukseen samalla tavalla. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset kahvilatuolit, ravintola sohvat, ravintolapöydät ja paljon muita huonekaluja, joilla saat ravintolasta viihtyisän. Mieti, minkälaiset tuolit sopivat juuri omaan ravintolaasi, ja huomaat, miten nopeasti, kätevästi ja edullisesti uusi sisustus toteutuu! Laatu, edulliset hinnat ja tietenkin ripeä kuljetus ovat ylpeyden aiheemme ja voit aina olla yhteydessä meihin, jos mieleesi tulee kysyttävää. Lähde siis ostoksille, rakastu uusiin ravintolatuoleihin ja nauti luovuuden puhkeamisesta kukkaan!

Ravintolatuolit jokaisen ravintolan keskiössä

Lähes jokaisessa ravintolassa tuolit ovat keskeisessä asemassa, sillä ne ovat niin oleellinen osa asiakkaan kokemusta. Ravintolatuolien avulla päästään vahvasti vaikuttamaan asiakkaiden mielipiteisiin, sillä huonot, vanhat, likaiset ja epämukavat tuolit saavat aikaan inhotusta, kun taas laadukkaat, mukavat, siistit ja tyylikkäät tuolit tuovat uskollisia kanta-asiakkaita. Ei siis missään nimessä tule laiminlyödä ravintolan sisustusta, vaan panostaa siihen kunnolla ja nähdä, kuinka asiakasvirta kasvaa. Tuolit ovatkin suosittu ratkaisu lähinnä monipuolisuuden takia, sillä ne sopivat sekä pieneen, että suureen ravintolaan ja niitä on tarjolla erilaisin tyylein ja värein varustettuna. Tuolien avulla voidaan saada käynnistä ravintolassa intiimi, hauska tai rentouttava kokemus, joka vain vahvistaa mahtavan ruuan tuomaa tunnelmaa. Katsasta valikoimamme, josta löydät laadukkaat ja edulliset vaihtoehdot juuri oman ravintolan sisustamiseen ja pääset tekemään unelmistasi totta!

Minkä ravintolatuolin valitset?

Koska valikoimaa on niin runsaasti, voi oikean vaihtoehdon löytäminen viedä hiukan aikaa. Ennen kuin teet päätöksen ravintolatuolien valitsemisesta, mieti näitä kysymyksiä:

• Minkälainen tyyli ravintolassasi on?
Mikäli ravintolalla on jo tyyli, tulee tuolien tietenkin sopia siihen, sillä muuten sisustuksesta voi tulla sekava. Jos taas ravintola on vasta suunnitteluvaiheessa, voidaan sisustus muokata vaikka kokonaan tuolien mukaan, kun löydetään silmiinpistävän upea vaihtoehto! Mieti siis valmiiksi, minkälainen oma tyylisi on, ja miten haluat tuoda sitä ravintolassa esille.

• Minkälaisen viestin haluat asiakkaille antaa?
Jos ravintola keskittyy gourmee-ruuan tarjoamiseen, on kokemus ja asiakkaille välittyvä viesti tietenkin erilaisempi, kuin kotiruokaan, tai vaikka pikaruokaan, erikoistuneessa ravintolassa. Kannattaa heti alkuun miettiä, mitä ravintola asiakkailleen tarjoaa ja miten ravintolatuoli tulee tukemaan tätä sanomaa.

• Minkälainen tunnelma ravintolassa vallitsee?
Oli ravintola tarjoamassa minkälaista ruokaa tahansa, tunnelma voidaan valita oman mielen mukaan. Romanttinen, asiallinen, moderni tai vaikka leikkisä tunnelma on jokainen oma valintansa ja asettaa tietyt kriteerit myös ravintolatuolien valitsemiselle.

• Minkä kokoinen ja minkälainen ympäristö ravintolalla on?
Mieti myös ravintolan kokoa, sillä kovin pieneen ravintolaan ei sovi aina samanlaiset tuolit, kuin suurempaan ja sama toisin päin. On myös mietittävä sitä, minkälainen ympäristö on, sillä esimerkiksi ulkona toimiva ravintola kohtaa sellaisia haasteita, joita sisätiloissa ei lainkaan kohdata.