Rahoitus

Olitpa sitten aloittamassa uutta ravintola-alan yritystä, sisustamassa hotellisi loungea uudestaan tai hakemassa vain uutta ilmettä kahvilaasi, tulit juuri oikeaan paikkaan. Täältä löydät kaiken, mitä etsit hyvällä ja nopealla palvelulla suoraan selaimestasi.

Ravintolahuonekalujen suoramyynti toimittaa tarvitsemasi huonekalut heti ilman välikäsiä oli toimialasi ravintola, kahvila, konferenssitila tai muu. Tarjoamme korkeaa laatua, kilpailukykyiset hinnat ja nopean toimituksen. Kaikki myymämme huonekalut ovat uusia.

Valikoimamme

Oli yrityksesi kahvila tai hotelli, me voimme auttaa sinua. Meiltä löytyy huonekaluja monenlaisiin ympäristöihin. Paikkoihin missä ihmiset liikkuvat, tapaavat, istuvat, syövät ja juovat. Ympäristöissä, joissa on miellyttävä tavat ja viihtyä yritystapaamisissa, tai muuten vain kohtaamassa. Tai ehkä kyseessä on pieni kahvila, jonka tunnelma vaatii juuri sen oikean tyyppisen kalustuksen. Valikoimasta löytyy kyllä varaa mistä valita.

Jos halut laatua, mutta hinnoilla, jotka ovat budjettisi rajoissa, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löytyy laaja valikoima huonekalusteita kaikenlaisille sisä- ja ulkotiloille. Meiltä et saa vain parhaita hintoja, mutta 100%:n palvelun ja nopeat toimitusajat. Meidän avullamme saat mahdollisuuden pitää kustannukset alhaalla ja saat toimituksesi juuri silloin halut ilman turhia odotusta.

Etkö täysin löytänyt mitä etsit? Sivuiltamme löytyy myös lista kaikista tarjolla olevista huonekalutyypeistä ja voit aina ottaa meihin yhteyttä, löydämme kyllä ratkaisun sinun yrityksesi tarpeisiin osaavien ammattilaisten ja yhteisyrityksemme avulla.

Rahoitus

Yrittäjä toivoo mahdollisimman hyvää palvelua ilman turhia kuluja. Vieroksutko osamaksuja ylimääräisten kulujen takia? Kasvavatko isot tilauserät liikaa korkoa? Se ei ole ongelma.

Meiltä saat korottoman rahoituksen ostoksillesi täysin ilman kalliita rahoituspalveluita.

Teet vain tilauksen sivuiltamme ja kaikki hoituu kätevästi meidän kautta. Parasta palvelua helposti ja nopeasti.

Toimintamme

Yrityksemme tavoitteena on tehdä asioinnista asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, ja teemme tämän lyhyillä toimitusajoilla ja myös tarjoamalla ammattimaista ja asiantuntevaa apua asiakkaillemme.

Sinä asiakkaana tiedät kaikista parhaiten, mihin tarpeisiin tarvitset huonekalut ja mitä vaatimuksia niiden on täytettävä, jotta ne sopivat toimintaympäristöösi, jossa työskentelet ja tarjoat palvelujasi. Jos sinulla herää kysymyksiä tai on jotain epäselvyyksiä, olemme valmiita auttamaan ja palvelemaan myyjänäsi ja osaavana ravintola-huonekalujen oppaaana.

Uskomme liiketoimintamalliin, joka perustuu periaatteisiin, joilla myydään vain korkealaatuisia huonekaluja alhaisilla hinnoilla ja lyhyillä toimitusaikoilla. Siksi uskomme, että voimme parhaiten auttaa sinua luomaan parhaat edellytykset yrityksesi idealle.

Tietoja Meistä

Myynti ja asiakastukemme toimii pohjoismaissa. 70% toimituksesta tulee suoraan varastoistamme, joka takaa nopean toimituksen. Toimimme yhteistyössä EU:n johtavien huonekalutehtaiden kanssa. Hyvän yhteistyökumppanien kanssa työskentely antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme tarjolle laajan valikoiman eri valmistajien tuotteita.

Meiltä löytyy täydellisiä pakettiratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin ja ympäristöihin

Henkilökuntamme kokemus kattaa huonekalujen suunnittelun kuin myös rautaisen osaamisen huonekaluteollisuudessa.

Yrityksemme on aina auki, seitsemänä päivänä viikossa. Meiltä saa takuuvarmaan 100%:n palvelun.