Ravintolapöydät

Näytetään kaikki 14 tulosta

Ravintolapöydät

ravintolapöydät

ravintolapöydät

Usein ravintolaa, kahvilaa tai vaikkapa majoituspaikkaa perustettaessa ajankohtaiseksi hankinnaksi nousevat ravintolapöydät. Pöydät ovat hyvin tärkeä osa ruokailu- ja oleskelutilojen sisustusta, sillä ennen pitkää ihmiset hakeutuvat pöytien ääreen istumaan ja viettämään aikaa. Ei ole yhdentekevää, mitkä ravintolapöydät tilaansa valitsee, vaan valinnassa on syytä ottaa huomioon, millaiseen käyttöön ne tulevat ja mitä ominaisuuksia pöydiltä odottaa. Ravintolan sisustaminen ei välttämättä ole kaikkein helpoin tehtävä, mutta moni on varmasti samaa mieltä siitä, että pöytien valitseminen on yksi hauskimmista tehtävistä. On olemassa hyvin erilaisia pöytiä ja sisustamisen mahdollisuudet ovat melkeinpä rajattomat, joten pöytien valitsemisen suhteen mielikuvitusta voi käyttää hyvinkin vapaasti.

Ravintolapöydät joka lähtöön

Restaurangmöbler Direkt tarjoilee valikoimassaan ravintolapöytiä melko lailla kaikenlaisiin tarpeisiin ja asiakaskunta koostuukin hyvin erilaisista tahoista. Tarjolla on neliönmuotoisia pöytiä, suorakulmanmuotoisia pöytiä ja pyöreitä pöytiä. Eri kootkin ovat kattavasti edustettuna, joten halutessaan ravintolaan voi hankkia niin pienempiä pöytiä kuin myös suurempia pöytiä. Valikoimamme on laadittu eri tarpeet huomioon ottaen, minkä vuoksi kahvilapöydät, pystypöytä / baaripöytä ovat vain muutamia esimerkkejä kaikista niistä pöytätyypeistä, joita meillä on asiakkaillemme tarjota.

Halusitpa sitten uudistaa liiketilaasi tai sijoittaa täysin uudenlaiseen konseptiin, tarjoamme tarpeisiisi kaikki ravintolapöydät. Usein pöydät vaihtamalla kulahtanutkin ravintola tai kahvila saa aivan uudenlaisen piristysruiskeen, jolla voi olla tavattoman suuri merkitys viihtyvyyden kannalta. Valikoimastamme löytyy laaja kokoelma erilaisia ravintolakalusteita pöydistä alkaen. Tarjolla on monenlaisia materiaaleja ja joka kukkarolle sopivia vaihtoehtoja niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Ravintolapöytämme soveltuvat käytettäväksi hyvin erilaisissa tiloissa aina hotelleista lounge-tyyppisiin tiloihin ja ravintoloista pikkukahviloihin ja ruokapaikkojen ulkoterasseille – jokaiseen visioon löytyy jokin ratkaisu!

Oikeanlaisten ravintolapöytien valitseminen

Ravintolapöytiä tai ruokapöytiä hankkiessa on tärkeää ottaa huomioon monia eri seikkoja. Pöydän valinnassa on luonnollisesti varmistuttava siitä, että hankittava pöytä sopii tilan muuhun sisustukseen. Yhtenäinen kokonaisuus, muodot, pinnat ja harmoniset tai muutoin tarkkaan harkitut väriyhdistelmät luovat tilaan tunnelmaa, joka saa asiakkaat ja muut paikalle saapuvat vierailijat viihtymään. Usein ravintolassa ei ole kyse yksinomaan tarjoiltavasta ruuasta, vaan myös sen sisustuksella on suuri merkitys siinä, millaisen vaikutelman se tarjoaa vieraille. Kaunis sisustus ravintolapöydistä alkaen voi saada stressaantuneimmankin asiakkaan istahtamaan rauhassa pöydän ääreen ja nauttimaan tarjonnasta tyytyväisenä.

Viihtyisän ilmanpiirin luomiseen ei kuitenkaan vaadita kovinkaan ihmeellisiä asioita, vaan jo oikeanlaisten pöytien ja käytännöllisten yksityiskohtien avulla on mahdollista saada aikaan ihastuttava ympäristö kahvilalle, ravintolalle tai vaikkapa terassille. On erityisen tärkeää kiinnittää huomiota ravintolapöytien käytännöllisyyteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen, sillä kyseessä on kaluste, johon kohdistuu merkittävästi kulutusta päivittäisessä käytössä. Hyvin usein voi esimerkiksi olla, että pöytiä siirretään paikasta toiseen ja niitä täytyy puhdistaa lukemattomia kertoja päivässä. Ravintolapöytien kestävät valmistusmateriaalit ja käytännöllinen suunnittelu ovat avain minkä tahansa liiketoimen hyötymiseen.