Konferenssituolit / Kokoustuolit

Näytetään tulokset 1–20 / 29

Hyvin valitut konferenssituolit takaavat onnistuneen tilaisuuden

Konferenssituolit - Kokoustuolit

Konferenssituolit / Kokoustuolit

Kokous- ja konferenssitiloja suunnitellessa on huomioitava monta tärkeää asiaa. Tuntejakin kestävät palaverit ja kokoukset, ja usein koko päivän, tai jopa monta päivää kestävät konferenssit ja koulutustilaisuudet asettavat suuret vaatimukset tilaisuuteen varatun tilan suunnittelulle, sisustukselle, akustiikalle ja ilmanvaihdolle. Lisäksi yksi tärkeimpiä asioita on oikeanlaisten kalusteiden, lähinnä istuinten huolellinen valinta kokoushuoneeseen ja konferenssitilaan. Vaikka on toki olennaista, että jokainen osallistuja ylipäätään saa istumapaikan, eivät tuolit kuitenkaan voi olla millaisia tahansa.

Pitkään kestävä yhtäjaksoinen istuminen on aina raskasta, ja kokousten ja konferenssien osallistujien on lisäksi kyettävä keskittymään käsiteltäviin asioihin, ja seuraamaan esityksiä tarkkaavaisesti. Mikäli huomio kuitenkin jatkuvasti häiriintyy epämukavan istuma-asennon, puutuvien jalkojen tai kipeytyvän selän vuoksi, muuttuu tärkeä ja mielenkiintoinen tilaisuus suoranaiseksi kärsimykseksi.

Hyvät konferenssituolit ovat tyyliltään ja kooltaan tilaan sopivia. Neutraali, miellyttävä ja harmoninen yleisilme kokoustilassa parantaa keskittymistä, eikä vie huomiota itse asialta. Kokoustilan on tärkeää olla valoisa ja ilmava, joten konferenssituolit eivät saa olla liian suuria tai raskastekoisia. Niitä on voitava liikuttaa huomaamattomasti, jotta tilasta välillä poistuvat, ja sinne takaisin palaavat osallistujat eivät kohtuuttomasti häiritse muiden keskittymistä. Hyvä ominaisuus tuoleilla on pinottavuus, jotta tuolien määrää on helppo muutella tarpeen mukaan ja sillä hetkellä ylimääräiset istuimet saa pinottua siististi vaikkapa huoneen takaosaan.

Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että konferenssituolit ovat mahdollisimman ergonomisesti suunniteltuja. Niissä on oltava hyvä ja mukava istua, ja selkänojan on tuettava oikeita kohtia. Istuimen materiaali ei saa olla kovaa tai hiostavaa. Lisäksi istuinkorkeuden on oltava oikea suhteessa pöytätasoon. Oman haasteensa tuolille asettaa tilaisuuteen osallistuvien ihmisten koko, ja siksi konferenssituolit eivät tietysti koskaan voi olla kaikkien mitoille täydellisiä. Kun pienikokoinen ja siro nainen ja yli kaksimetrinen mies istuvat samassa kokouksessa ja samanlaisissa tuoleissa, ovat mittasuhteet kummallekin aivan erilaiset.

Laadukkaat konferenssituolit helposti Ravintolakalusteet Hetiin verkkokaupasta

Ravintolakalusteet Heti tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia uusia kokoustilojen huonekaluja erittäin edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella suoraan perille kohteeseen. Verkkokaupasta löytyvät laadukkaat konferenssituolit niin pieniin, kuin isoihinkin kokous- ja konferenssitiloihin. Yli kolmekymmentä erilaista tuolimallia takaavat sen, että sopiva vaihtoehto löytyy jokaisen asiakkaan tarpeeseen. Ravintolakalusteet Hetiin valikoimaan kuuluvat myös Konferenssipöydät joten sopivan yhdistelmän löytyessä voi pöydät kätevästi yhdistää samaan kertatilaukseen.

Valikoimassa on sekä kankaalla verhoiltuja, että levypintaisia tuolivaihtoehtoja. Hyvin pieniin tiloihin on saatavilla erityisen kevytrakenteisia, kokoon taitettavia vaihtoehtoja, mikä on eduksi tuoleja varastoitaessa, siirreltäessä ja kuljetettaessa paikasta toiseen. Useat eri värit ja tyylit takaavat sen, että Ravintolakalusteet Hetiin verkkokaupan konferenssituolit sopivat loistavasti moniin erilaisiin ja eri kokoisiin kokoustiloihin. Verkkokaupassa on jatkuvasti tarjolla erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, ja valmiiksi ostoskoriin klikatulle tilaukselle voi myös kätevästi pyytää suoraan siihen kohdistetun tarjouksen.