Kahvila sohvat

Näytetään tulokset 1–20 / 60

Kahvilasohva kutsuu nauttimaan kahvihetkestä

kahvila sohvat

kahvila sohvat

Viihtyisimmät ja suosituimmat kahvilat ovat tällä hetkellä rentoja, keidasmaisia ja kutsuvia olohuoneita, jonne lähialueen asukkaat ja satunnaiset ohikulkijat voivat poiketa virkistymään, tekemään töitä, tapaamaan tuttuja tai vain nauttimaan syötävää ja juotavaa. Nuoret, innovatiiviset kahvilanpitäjät tekevät oman näköisiään sisustuksia, joissa he itse viihtyisivät, ja joihin on poimittu ideoita ja inspiraatiota maailman suurkaupunkien kahvilatarjonnasta. Kahvin ystäviä hemmotellaan lukuisilla erilaisilla variaatioilla tästä ihanasta juomasta, ja ruokalistoilta löytyy yllättäviä, ennakkoluulottomia ja herkullisia suupaloja kahvin kaveriksi.

Klassisten ja perinteisten pöytä ja kaksi tuolia –yhdistelmien rinnalle on kahvilasisustuksissa syntynyt uudenlaisia ideoita ja kokonaisuuksia. Erittäin suosittu ja rennon ilmapiirin luova ratkaisu onkin sijoittaa istuimiksi sohvia yksittäisten tuolien sijaan. Kahvila sohvat voivat olla kiinteästi ympäri kahvilan seinänvieriä rakennettu kokonaisuus, tai sohvista voi tehdä viihtyisiä, kutsuvia ryhmiä tyynyillä, ja jopa torkkupeitoilla somistettuna. Kun asiakkaille on laadukkaiden kahvien ja herkullisten syömisten lisäksi tarjolla myös tuoreita lehtiä, kirjoja ja monissa paikoissa myös lautapelejä, on kattaus rentoa ystäväporukan yhteistä hetkeä varten valmis.

Minkälainen on hyvä kahvilasohva?

Sohva on erittäin moderni ja tähän aikaan sopiva istuinratkaisu kahvilaan. Mukavan istuma-asennon löytäminen on helppoa, ja tilaan kauniisti istuvat kahvila sohvat suorastaan kutsuvat viihtymään, ja viettämään rentoa iltaa. Sohvilla sisustettu kahvila viestii jo ovella positiivista ja mukavaa ilmapiiriä, mikä kuin julistaa kahvilan pitävän asiakkaistaan parasta mahdollista huolta.

Hyvät ja toimivat kahvila sohvat ovat ovat riittävän syviä, pehmeitä, ja ergonomisesti suunniteltuja. Pintamateriaali ei saa hiostaa pitemmänkään istumisen jälkeen. Kahvilassa kahvikupit ja limsalasit kaatuvat, viinerit tippuvat joskus sohvalle hillopuoli alaspäin, ja rapeakuorisen croissantin nauttiminen voi jättää jälkeensä muruisen todistusaineiston. Niinpä kaikkien kahvilan huonekalujen on oltava helposti pyyhittäviä ja muutenkin vaivattomia pitää puhtaana.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia uusia, laadukkaita kahvilasohvia edulliseen hintaan, ja lisäksi tarjontaamme kuuluvat erilaiset ravintola sohvat, kahvilatuolit, kahvilapöydät, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tilaan. Kahvila sohvat on päällystetty kestävillä, allergiatestatuilla ja likaa hylkivillä kankailla. Tuotteet käyvät valmistusvaiheessa läpi tarkat laaduntarkkailu- ja mm. kulutusta tutkivat testit, jotta voimme olla varmoja siitä, että valikoimamme kahvila sohvat ovat varmasti asiakkaan luottamuksen arvoisia.

Sohvien sijoittelu kahvilasaliin on hieman monimutkaisempaa kuin tavallisten tuolien, joten mikäli tarvitset apua suunnitteluun ja sijoitteluun liittyen, ovat ammattitaitoiset arkkitehtimme mielellään apuna projektinne suunnittelussa ja toteutuksessa. Valikoimassamme on sekä yksittäisiä sohvia, että useista pienemmistä osista omaan tarpeeseen yhdisteltäviä ja koottavia moduulisohvia, jotka muotoutuvat joustavasti kuhunkin tilaan sopiviksi.

Tarjoamme asiakkaillemme lyömättömän yhdistelmän laadukkaita tuotteita, ystävällistä ja kokonaisvaltaista palvelua alusta loppuun, aina edulliset ja erittäin kilpailukykyiset hinnat, sekä nopeat ja luotettavat toimitukset.

Hyödynnä vaihtuvat, ajankohtaiset kampanjamme ja tarjouksemme, tai pyydä tarjousta valitsemallesi kokonaisuudelle. Olemme iloisia saadessamme olla mukana elämäsi projektissa ja takaamme, että teemme sinut tyytyväiseksi.