Kahvilapöydät

Näytetään kaikki 14 tulosta

Kahvilakäynti on kokonaisvaltainen elämys

kahvilapöydät

kahvilapöydät

Monet kahvilat ovat nykyään suoranaisia taideteoksia, ja kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka ravitsevat vatsan ja makuaistin lisäksi myös muita aisteja. Alusta loppuun suunnitellut tilat, tunnelmat ja interiöörit kutsuvat asiakkaita nauttimaan virkistävästä hemmotteluhetkestä hyvän kahvin ja tuoreen kahvileivän kera. Samalla upeasti suunniteltu sisustus ja somistus tarjoavat silmäniloa, ja monen onkin melkein pakko kaivaa kamera esiin ja ikuistaa jokin kaunis yksityiskohta jaettavaksi sosiaalisessa mediassa muidenkin iloksi.

Uutta kahvilaa sisustettaessa on jo tilan remontin alkaessa tärkeää, että mielessä on selkeä visio tyylistä ja tunnelmasta, joita lähdetään tavoittelemaan. Tila itsessään asettaa tietyt rajat suunnitelmille, ja huomioitavana ovat esimerkiksi tilan koko ja akustiikka, hygienia- ja turvallisuusrajoitukset, valo sekä ikkunoiden sijainti ja määrä. Seinä- ja lattiapintojen materiaaleja ja värejä päätettäessä on hyvä olla jo jonkinlainen käsitys siitä, minkälaiset kahvilapöydät ja –tuolit tilaan tullaan valitsemaan. Verkkokaupassamme voit kätevästi tutustua valikoimaan selkeiden kuvien ja kokotietojen avulla, ja mikäli tarvitset tarkempia tietoja mihin tahansa tuotteisiin tai tilaamiseen liittyvään asiaan, ystävällinen ja nopea asiakaspalvelumme auttaa sekä puhelimitse, että sähköpostitse.

Miten valita oikeanlainen kahvilapöytä?

Johdonmukainen, tyylikäs sisustus alkaa kahvilan huonekaluista. Niiden on oltava kuhunkin tilaan ja tyyliin sopivia, hyvälaatuisia, helposti puhtaana pidettäviä ja vaivattomasti siirreltäviä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Munkin tai korvapuustin sokerimuruset, ja pöydille tippuneet kahvitahrat ovat kahvilan arkipäivää, ja pöytien on oltava siivottuja ja puhtaita aina uutta asiakasta varten. Hyvin valitut kahvilapöydät eivät keiku tai heilu, ja ne ovat riittävän suuria, mutta kuitenkin siroja. Pöytiin sopivasti sointuvat, ja mittasuhteiltaan oikein valitut kahvilatuolit täydentävät toimivan ja harmonisen kokonaisuuden. Sopivien huonekalujen valintaan vaikuttaa myös esimerkiksi se, onko kahvilassa pöytiintarjoilu vai itsepalvelu, saako kahvilaan tuoda lemmikkieläimiä, ja käytetäänkö samoja kalusteita mahdollisesti toisinaan myös ulkotilassa, kuten terassilla.

Tarjoamamme monipuolisen huonekaluvalikoiman laadukkaat kahvilapöydät ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Tarjolla on monia erilaisia malleja, värejä, tyylejä ja materiaaleja, joista valita omaan tarkoitukseen ja suunnitelmaan sopiva vaihtoehto. Riippuen kahvilan koosta ja tyylistä, voivat kahvilapöydät olla joko pyöreitä tai neliskulmaisia. Usein yksivärinen, tummempi sävy on tyylikkäin, ja laadukas melamiinipinta on kestävä valinta kymmeniä kertoja päivässä pyyhittävälle pöydälle. Olipa suunnitelmissasi sitten moderni ja trendikkään minimalistinen kohtaamispaikka kaupungin keskustaan, tai klassisen runsas, muhkeita ja lämpimiä värisävyjä pursuava, vanhempaa väkeä houkutteleva kahvila, löydät meiltä projektiisi sopivat kahvilapöydät, sekä Ravintolapöydät, Pystypöytä / Baaripöytä helposti ja edullisesti.

Hyvin valitut kahvilapöydät ja muut huonekalut näyttelevät tärkeää roolia menestyvän kahvilan toiminnassa. Kahvilaan asiakkaaksi tuleva odottaa virkistävää, nautinnollista hetkeä elämän pyörityksestä, ja käynti on kanta-asiakkaillekin aina jonkinlaista luksusta ja itsensä hemmottelua. Mukavien tuolien ja pöytien ääressä asiakkaat viihtyvät, nauttivat ja voivat rentoutua, ja palaavat varmasti pian uudestaankin kahvilan tarjoamien kahvin, teen, leivosten, voileipien, salaattien ja muiden ihanien herkkujen äärelle.