Baarituolit

Näytetään tulokset 1–20 / 26

Hyvä baarituoli saa juoman maistumaan paremmalta

baarituolit

baarituolit

Sisustuksella on iso merkitys baarin ja ravintolan tunnelmalle ja viihtyvyydelle. Perinteisesti baareissa on usein ollut tietynlainen, klassinen kalustus, mutta nykyään saatavilla on runsaasti erilaisia tuoli- ja pöytävaihtoehtoja, joiden valinnalla ravintolan omistaja voi suuresti vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja ravintolan tyyliin. Toiset pitävät hämyisistä, jopa pimeistä sisustuksista ja hyvin tummista huonekaluista, ja toiset toivovat valoisampaa ja kevyempää ilmettä myös baarissa.

Anniskeluravintolaan tullaan ennen kaikkea viettämään hauskaa aikaa ja viihtymään. Monelle lähibaari on kuin toinen olohuone, jonne tullaan tapaamaan tuttuja, ja istumaan tunneiksi mukavaa iltaa muutaman juoman, mielenkiintoisen rupattelun ja ehkä lautapelien parissa. Tai vaihtoehtoisesti kantapaikkaan on mukavaa ja helppoa mennä myös yksin. Yhdelle tai kahdelle lasilliselle voi poiketa perjantai-iltana kotimatkalla töistä, rentouttaakseen ajatukset ja hengähtääkseen hieman rankan viikon jälkeen, ennen kotiin menoa. Silloin asiakas toivoo baarin sisustukselta ja yleisilmeeltä houkuttelevuutta ja viihtyisyyttä. Kun huonekalut istuvat luontevasti muuhun sisustukseen, ja tilaan valitut muut elementit kuten valaistus, koriste-esineet ja vaikkapa soitettu musiikki sointuvat tyylikkäästi yhteen, on lopputuloksena houkutteleva ja onnistunut kokonaisuus.

Olitpa sitten vasta perustamassa uutta ravintolaa, tai päivität tai täydennät jo olemassa olevaa tilaa, löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Toimitamme laajan valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita, erityylisiä baarituoleja jokaiseen tyyliin ja tarkoitukseen. Korkeat baarituolit ravintolan, kahvilan tai hotellin baaritiskin edessä ovat tyylikäs klassikko, jotka viestivät heti asiakkaille tilan tarkoitusta. Baaritiski on perinteinen kohtaamispaikka, jossa viihdytään hyvin baarimikon, tai tuttavien kanssa jutellen ja muutamasta juomasta nauttien, mutta myös toisaalta yhtä hyvin yksin, muiden puheensorinasta nauttien.

Valikoimassamme on jakkaroita sekä selkänojalla, että ilman. Useat eri malli-, materiaali- ja värivaihtoehdot takaavat sen, että oikea malli löytyy jokaiseen sisustus- ja tyylisuuntaukseen. Olitpa yksityishenkilönä sisustamassa edustuskodin takkahuonetta, tai päivittämässä johtamasi hotellin aulabaaria uuteen uskoon, voit luottaa huonekalutoimituksen meidän käsiimme. Toimitamme paitsi edulliset, hyvännäköiset ja laadukkaat baarituolit, myös muut baaritilojen huonekalut, kuten Pystypöytä / Baaripöytä, Kahvilatuolit, Ravintolatuolit, jotka sopivat yhteen valitsemiesi baarijakkaroiden kanssa. Hoidamme toimitukset nopeasti ja luotettavasti ja annamme kaikille tuotteillemme kolmen vuoden takuun.

Minkälainen on hyvä baarituoli?

Laadukkaat baarituolit takaavat asiakkaiden viihtyvyyden, sillä huonosti suunnitellussa tuolissa ei kukaan halua istua pitkään. Vakaus ja keikkumattomuus, hyvät mittasuhteet sekä oikea korkeus baaritiskiin nähden, ovat avainasemassa oikeita tuoleja valittaessa. Hyvät baarituolit on suunniteltu niin, että niihin on helppo käydä istumaan ja yhtä helppo nousta pois. Niissä on tärkeää olla poikkipuut alaosassa korkeaan tuoliin pääsemistä, sekä jalkojen tukemista varten. Asiakkaan mukava olo, ja mahdollisuus aidosti rentoutua ja vaihtaa vapaalle, saavat hänet palaamaan ravintolaan yhä uudestaan. Hyvä ravintolan tai baarin huonekalu on sellainen, ettei siihen välttämättä edes tule kiinnittäneeksi tietoista huomiota, koska olo on niin hyvä ja mukava. Laadukkaalla baarituolilla istuva asiakas voi keskittyä täysin nauttimaan olennaisesta, eli hauskasta illasta baarissa, ja sen vierähdettyä loppuun, haluaa hän luonnollisesti tulla uudestaankin.